Assessment coach/mentor

För den anställde:

Dags för ledarskaps assessment/bedömning? Som din coach kan jag hjälpa dig med förberedelserna inför bedömningen för att du ska uppnå ditt mål. Jag kommer att vara ditt professionella bollplank och din sparringpartner.

Jag är utbildad observatör och har deltagit i otaliga sådana bedömningar hos tidigare arbetsgivare.  Jag stöttar den enskilde medarbetaren med förberedelserna i form av presentationsteknik och att identifiera sina styrkor och utvecklingsmöjligheter, så att de kan prestera sitt bästa och nå sina mål.

För arbetsgivaren:

Använder företaget ledarskaps-asssessments för att göra en bedömning av kandidater till en chefsposition kan det vara bra att förbereda kandidaterna med hjälp av en personlig coach så att de kan prestera sitt bästa på själva bedömningsdagen.

 

Boka in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst informationsmöte.

Du får träffa mig och berätta vad du står i dag och vad du vill ha hjälp med och därefter berättar jag hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa dig. Sen tar du själv ställning om detta är något för dig. Mötet tar max en timme och är kostnadsfritt och konfidentiellt.